Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Inspirace na neonové gelové nehty

Léto plné barev, a ne jen tak ledajakých! Zazářete s neonovými nehty - vždyť to je přece ta nejlepší možnost, jak ukázat, že léto patří vám. Žlutá, oranžová, růžová, fialová nebo zelená? Za nás jsou všechny odstíny ON! Neonové letní nehty nemusí být jen výstřední, zároveň díky nim můžete podtrhnout svou eleganci. Jak na to? Nechte se provést nekonečnou inspirací a osvěžte si, jak na tvorbu takových nehtů.

BASIC JEDNOBAREVNÉ NEONOVÉ NEHTY 2024

Jednoduchost a nadčasovost, přesto tolik radosti na vašich nehtech. To jsou barevné neonové gelové nehty, které rozzáří i ty nejčernější letní bouřky. Vsaďte na jednobarevné nehty, které rozbijí každodenní nudu, a zároveň doladí váš outfit k dokonalému letnímu looku. V kurzu jsou už několikátou sezonu neonově růžové nehty i neonově žluté nehty. Naprostým top trendem tohoto léta je oranžová. Kdo se odváže a zvolí neonové nehty oranžové?

Neonové gelové nehty na léto jsou opravdovým must have! S basic neonkama, jak už jsme si řekli, rozhodně neuděláte chybu. Pojďme ale na zdobení, pro ty větší odvážlivce a milovníky nail art. V případě neonových odstínů se držte malinko při zemi, pokud nesladíte barvy, mohlo by to přinést víc škody než užitku. Netroufáte si na neonky? Mrkněte na trendy letní nehty pro rok 2024, kde najdete různé barvy i motivy, které letošní léto frčí.

.
.
.
.

NEONOVÝ NAIL ART

Hey! Pojďme si společně ozdobit gelové nehty neonové. Prvním úkolem bude vybrat si neonový lak na nehty, který budete chtít nosit na svých nehtech, ať už na všech nehtech nebo jen na vybraných. Podle toho začínáme ladit zdobení. Bude vám stačit gelové neonky pouze oživit lehkým třpytem? Sáhněte po třpytkách, perličkách, kamínkách či kaviáru. 

V případě, že chcete být naprosto originální, vezměte do ruky štětec, barvy, které se nebudou bít a pojďte do toho. Jednoduché i složitější ornamenty, doplněné o kamínky, třpytky i fólie. Perfektního neotřelého looku docílíte také s EGG TOP gelem - efekt křepelčího vajíčka. Na neonových gelových nehtech vypadá opravdu cool. Odvažte se, vždyť je tu léto a všichni víme, že netrvá věčně!

Jak na neonovou “francii”?

Klasika, která nikdy nevyjde z módy. “Francie” v neonovém provedení vypadá naprosto skvěle. Je elegantní a nadčasová, přesto v barvách léta. Pojďme si jedny takové zkusit:

  1. Přírodní nehet si pořádně připravte k aplikaci materiálu a následné nehtové modeláži.
  2. Na nehty naneste tenkou vrstvu podkladového gelu a polymerizujte v UV/LED lampě.
  3. Rovnoměrně naneste tenkou vrstvu kamuflážního gelu po celém nehtu.
  4. Nyní naberte větší množství gelu a krouživými pohyby přeneste tuto “kuličku gelu” na nehet.
  5. Špičkou štětce lehce tlačte kuličku gelu směrem ke kůžičce a vraťte se zpět do středu nehtu a několikrát opakujte. Díky tomu se vám podaří vymodelovat krásný apex.
  6. Po rovnoměrném rozprostření gelu po celém nehtu, polymerizujte.
  7. Po vytažení nehtů z lampy sundejte výpotek gelu buničinou namočenou v Cleaneru.
  8. Pilníkem začistěte všechny nedokonalosti a následně všechny nehty vyhlaďte blokem.
  9. Připravte si barevný neonový UV gel a pomocí zdobícího štětce si vytvořte záchytné linie pro smile linii.
  10. Vykreslete a vyplňte dokonalou smile line. Jakmile budete s výsledkem spokojeni, dejte nehty polymerizovat.
  11. Nakonec naneste ukončovací lesk a znovu polymerizujte.

Inspirace na neonové nehty letní

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz