Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Krátké gelové nehty jsou cool!

Patříte do týmu dlouhých nebo krátkých gelových nehtů? Pořekadlo sto lidí sto chutí platí rozhodně i tady. Za nás dáváme krátkým nehtům zelenou! Dokonale zpracované krátké nehty vypadají skvěle, elegantně a krásně doplňují celkový vzhled ženy. Ať už tedy nosíte krátké gelové nehty záměrně, či máte problematické nehty a vámi požadované délky nikdy nedocílíte, nechte se inspirovat pořádnou dávkou nápadů z řad krátkých gelových nehtů. 

Mít upravené nehty je balada na duši pro každou z nás. Jakou cestu úpravy zvolíte je jen na vás. Můžeme ale potvrdit, že i okousané, lámavé a velmi krátké nehty mohou vypadat naprosto perfektně a rozhodně to není důvodem k tomu, abyste nemohli nosit gelové nehty, ba naopak! Pokud zvolíte profi nehtařku, tak pravidelným docházením na gelové nehty dosáhnete krásných nehtů, lůžka se vám prodlouží a nehty hezky zúží, takže pokud máte nehty, které nejsou tvarově dle vašich představ, tak to lze zpravit. Jen to chce trpělivost. 

Výhody krátkých gelových nehtů

  • Dokonale upravené nehty.
  • Zpevněné nekvalitní přírodní nehty.
  • Schované nedokonalé přírodní nehty.
  • Není třeba se omezovat při jakýchkoliv aktivitách.
  • Modeláž pomáhá při odvykání chronického okusování nehtů.
.
.
.
.

Jak na modeláž krátkých gelových nehtů?

Odvážíte se na gelové nehty sami nebo raději využijete služeb profesionální nehtové designérky? To je čistě na vás. Pokud se rozhodnete pro variantu doma, tak vám doporučujeme navštívit kurz APLIKACI GELLAKU, který je vhodný i pro úplné začátečníky, naučíte se na něm základy a práce s gely pro vás nebude, tak náročná. 

Zdravé, ale krátké nehty

Pokud máte zdravé a krátké nehty, tak máte z poloviny vyhráno. U zdravých nehtů nemusíte tolik kombinovat materiály, nehty vám budou hezky držet a to až 3-4 týdny. Krátké nehty mohou být stejně cool, jako ty dlouhé! Krátkým nehtům sluší jednobarevnost, ale také extravagance tvořená například našimi razítky GLAMORA STAMPI, se kterými vykouzlíte na vašich nehtech extra dávku super designu. Vhodné materiály pro tento typ nehtu: UNICA BASE v kombinaci s BOTTLE GELY.

Poškozené nehty

Máte příliš krátké a okousané nehty, se kterými je práce opravdu složitá? V tomto případě rozhodně vyhledejte odbornou pomoc nehtařky, která se bude snažit o docílení dokonalého vzhledu vašich nehtů tak, že jakýkoliv problém nepůjde poznat, a vy se za vaše nehty nebudete muset stydět. Úkolem nehtařky bude dát stejný tvar všem vašim nehtům. Ideálním pomocníkem v této situaci jsou nehtové šablony, se kterými je práce o něco složitější a výsledek stojí opravdu za to! Pokud budete chtít zvolit i přirozenější cestu bez šablonek, jde to. Jen to chce trpělivost, vaše nehty nebudou krásné ihned, ale cca po 2-3 návštěvách nehtařky. 

Postup pro modeláž krátkých gelových nehtů:

Na krátké, poničené nehty doporučujeme použít POLYGELY, které v sobě spojují to nejlepší z akrylové modeláže a moderních UV gelů. Díky své pružnosti a velmi dobré odolnosti můžete prodloužit nehet pomocí tohoto polyakryl gelu až o 3 milimetry bez použití šablony. Polygely jsou také dobrým pomocníkem při dotvarování různých nerovností na nehtu.

  1. Přírodní nehty si důkladně připravte na modeláž gelových nehtů - odstraňte nehtovou kůžičku a upravte nehty do vámi požadovaného tvaru. Nehet zdrsněte pilníkem a oprašte. 
  2. Na nehet naneste NAIL PREP, nechejte zaschnout a poté naneste Primer, nechte uschnout na vzduchu 1 minutu. 
  3. Přicházíme k podkladovému gelu, který štětcem rozetřete po celé ploše nehtu a dáte polymerizovat. Doporučujeme jako podklad UNICA BASI.
  4. Z kelímku vyjměte požadované množství polyakrylu pomocí špachtličky nebo pusheru a naneste jej přímo na nehet.
  5. Štětcem nebo pomerančovým dřívkem namočeným v Cleaneru 99%, modelujte polyakryl gel do požadovaného tvaru a opět dejte nehty “zapéct”. Po vyjmutí z lampy setřete výpotek a tvarové nedokonalosti dolaďte pilníkem. Pro dokonalý povrch doporučujeme nehty na závěr doladit pěnovým pilníkem, díky tomuto kroku bude nanesení barvy jednodušší a dokonalejší. 
  6. Po polymerizaci dotáhněte nehty do finále ukončovacím leskem nebo pokud zvolíte barvu, tak před leskem naneste vámi vybranou barvu, náš tip jak dotáhnout barvu až ke kůžičkám – použijte štětec liner 0.6. 

Nejen, že modeláž nehtů pomáhá při odvykání chronického okusování nehtů, ale i zvedá sebevědomí, byť i krátkými gelovými nehty.

Potýkáte se s velmi krátkými poničenými či okousanými nehty? V tomto případě vám doporučujeme přečíst článek Okousané a velmi krátké nehty: Je možné je prodloužit? Díky nehtovým šablonám, které vám pomohou s prodloužením a zároveň se postarají o dokonalou úpravu nehtu, dáte nevzhledným nehtům sbohem jednou pro vždy!

Pojďme si ukázat, že i krátké gelové nehty mohou být naprosto úchvatné a vaše ruce perfektně upraveny. Na délce totiž vůbec nezáleží!

Krátké gelové nehty fotogalerie

 

Bez názvu-6

Created by Shoptak.cz