Pracujete s našimi značkami? Přidejte se do unikátní mapy RUSCONA salonů a získejte nové klienty. PROHLÍDKA A REGISTRACE ZDE.

Letní nehty pro rok 2024!

Trendy pro letošní léto 2024? Spousta barviček, třpytek i cool motivů, které si teplé dny přímo žádají. Nalaďte se s námi na letní vlnu. Jaké nehty zvolit pro tuto sezónu abyste byli IN? Čtěte dál a dozvíte se to. 

LETNÍ BARVY NA NEHTY

Barvičky létu sluší, proto nevynechejte výrazné, klidně i neonové odstíny. Kdy jindy, než v létě? Zářivé gelové letní nehty se budou na vašich rukou krásně vyjímat. Zvolte například odstíny žluté, oranžové, růžové, červené, fialové nebo třeba cool modré. Ta se k letním nehtům k moři skvěle hodí. Všechny zmíněné barvičky v jemných pastelových, ale i výraznějších neonových odstínech najdete na našem e-shopu. 

.
.
.
.

TRENDY ZDOBENÍ PRO LETNÍ NEHTY 2024:

Držte se barev z naší nabídky, protože s každým ročním obdobím přidáváme novinky v souladu se světovými trendy. Jaké barvičky pro letní gelové nehty už známe, ale co zdobení? 

  • JEDNOBAREVNÉ GELOVÉ NEHTY

Pokud nejste zastáncem zdobení, s basic jednobarevnými nehty rozhodně neuděláte chybu. Jsou tak nadčasové a minimalistické! Tvar nehtů zvolte přesně takový, jaký preferujete, není nutné šokovat výstředními tvary. Držte se pravidla v jednoduchosti je krása. I použití výrazných neonových odstínů s ním nijak nekoliduje. Mrkněte na obrázky. Neonky mohou být i jednoduché krásné.  

  • TŘPYTIVÉ GELOVÉ NEHTY

Trendem tohoto léta (2024) jsou novinkové GLOWISH BUILDER GELY! Jsou plné třpytu a dostupné v dokonalých letních odstínech. 

  • LETNÍ NAIL ART GELOVÝCH NEHTŮ

Pohrajte si se zdobením! Fólie, kamínky či vodolepky? Právě teď je prostor pro hraní. Nezapomeňte barvy vzájemně sladit a pak už jen tvořte. Jakékoliv odstíny nehtů rozbijete neutrální zlatou či stříbrnou, ať už ve formě fólie či na štětci, kterým vykouzlíte stylové linie, kytičky i abstraktní vzory. Vaše letní gelové nehty doladíte také s cool kamínky různých velikostí či tematickými vodolepkami. Nechte se unést nepřeberným množstvím VODOLEPEK. 

Inspirace na gelové nehty k moři

Vyrážíte letos v létě směr moře? Slaďte svoje nehty s majestátnou modrou nebo azurovou barvou. Například tento odstín královské modré je na nehtech opravdu cool. Jednoduché či zdobené? Obojí je tady správně.

Barvičkám a výrazným nehtům zdar! Dejte jim letos prostor, vždyť léto se právě rozbíhá a není lepší období, kdy ukázat vaše nehty celému světu. Pojďte do toho a své nápady sdílejte s ostatními na našem Facebooku nebo Instagramu, případně RUSCONA Shine nehtařské sociální síti, kde i vy můžete hledat další inspiraci.

Inspirace letní gelové nehty našich nehtařek

 

Bez názvu-6

 

Created by Shoptak.cz